مقالات پروژکتور, مقالات لوازم جانبی

انواع درگاه های ویدئو پروژکتور

درگاه های ویدئو پروژکتور

ویدئو پروژکتور ها دارای درگاه های مختلفی هستند که ممکن است بسیاری از افراد به درستی با آنها آشنایی نداشته باشند، به همین دلیل نیز در اینجا معرفی درگاه های ویدئو پروژکتور را انجام داده ایم. ویدئو پروژکتور قابلیت اتصال به دستگاه های مختلفی مانند لپ تاپ یا کنسول بازی را دارد، البته با توجه به ورودی خروجی های مختلف ممکن است برخی از کاربران با این پورت های ویدئو پروژکتور آشنایی نداشته باشند. برای بسیاری از کاربران پروژکتور این سوال به وجود می آیند که پروژکتور چه درگاه هایی دارد؟

با اینکه پورت ویدئو پروژکتور ها با هم فرق دارد، اما عموما در بسیاری از پروژکتور ها می توانید پورت های مختلف که کاربرد های بیشتری دارند را یافت کنید و برخی از پورت ها نیز در محصولات خاصی موجود هستند که در اینجا تمام آنها را مورد بررسی قرار داده ایم.

انواع پورت ویدئو پروژکتور

درگاه HDMI، DVI-D و VGA

HDMI

درگاه ویدئو پروژکتور HDMI

پرکاربرد ترین درگاه ویدئو پروژکتور، ورودی HDMI می باشد. با استفاده از این درگاه سیگنال های صوتی و تصویری از دستگاه های مختلف به ویدئو پروژکتور منتقل می شوند و همچنین با استفاده از این درگاه می توان دانگل های وایرلس را نیز به پروژکتور متصل کرد. برای صرفه جویی در ابعاد ویدئو پروژکتور جیبی موبایل، به جای درگاه HDMI از درگاه Mini HDMI استفاده می شود.

DVI-D

پورت ویدئو پروژکتور DVI-D

یک پروژکتور با ورودی DVI-D سیگنال های ویدئویی دیجیتال را از رایانه دریافت می کند. کانکتور این محصول دارای پیچ های کوچک برای اتصال ایمن است و به شما امکان آن را می دهد تا کانکتور را در پروژکتور محکم کنید.

VGA

درگاه VGA پروژکتور

با استفاده از درگاه VGA میتوانید سیگنال های تصویر آنالوگ را به پروژکتور ارسال کنید. این اتصال دارای 15 پین است و در اکثر لپ تاپ ها و کامپیوتر های خانگی نیز وجود دارد. همچنین کانکتور VGA دارای پیچ می باشد که به راحتی در جای خود ثابت شود.

درگاه های پروژکتور Component, composite & S-video

پورت ویدیویی کامپوننت

پورت کامپوننت

برای اتصال برخی از کنسول ها مانند Nintendo Wii به این ورودی نیاز دارید. این کابل ها سیگنال های ویدئویی آنالوگ را ارسال می کنند و از رابط های قرمز، سبز و آبی، تشکیل شده اند. در صورتی که کانکتور سبز رنگ، مایل به زرد یا زرد رنگ باشد، می تواند به جای اتصال کامپوزیت عمل کند.

درگاه کامپوزیت ترکیبی

درگاه کامپوزیت ترکیبی ویدئو پروژکتور

در صورتی که می خواهید دوربین های ویدئویی قدیمی را به پروژکتور متصل کنید، این ورودی به کارتان می آید. این ورودی با توجه به کانکتور زرد رنگ تشخیص داده می شود. از آنجا که تمام اطلاعات تصویر از یک کابل منتقل می شود، این اتصال کیفیت پایین تری نسبت به کامپوننت ارائه می دهد.

درگاه S-video

ورودی درگاه S-video

درست مانند درگاه های کامپوننت پروژکتور یا کامپوزیت، سیگنال های آنالوگ را با اتصال S-video به نویز حساس هستند. با توجه به حساسیت کابل S-video این اتصال تنها در سیستم های قدیمی یافت می شود.

درگاه های پروژکتور RCA، ورودی 3.5 میلی متری و نوری

RCA

پورت ویدئو پروژکتور RCA

مانند اکثر اتصالات ویدئو پروژکتور تنها سیگنال های تصویر را دریافت می کند. در صورتی که میخواهید به صدا نیز گوش دهید، باید از یک اتصال صوتی جداگانه استفاده کنید. علاوه بر ورودی کامپوننت یا ترکیبی همیشه یک اتصال RCA نیز در پروژکتور ها یافت می شود. این ورودی دارای کانکتور های سفید و قرمز است.

ورودی 3.5 میلی متر

ورودی 3.5 میلی متر

به این اتصال ورودی aux نیز گفته می شود. شما صدا را از دستگاهی مانند لپ تاپ با استفاده از کابل 3.5 میلیمتری به پروژکتور انتقال می دهید. با توجه به کیفیت صدا، تفاوت کمی بین درگاه 3.5 میلیمتری و RAC دیده می شود.

Optical

پورت Optical

در مقایسه با RAC یا 3.5 میلیمتری، به صورت آنالیوگ انتقال صدا را فرهم نمی کند، بلکه به شکل دیجیتالی این کار را انجام می دهد. این موضوع باعث می شود صدا کیفیت بالاتری داشته باشد و در اکثر گیرنده ها و برخی از لپ تاپ ها، این درگاه استفاده می شود.

پورت های خروجی 3.5 میلی متر، RS-232 و شبکه پروژکتور

خروجی 3.5 میلیمتری پروژکتور

خروجی 3.5 میلیمتری پروژکتور

یک پروژکتور معمولا اسپیکر ندارد یا از اسپیکر های ضعیفی برخوردار است. به همین دلیل نیز خروجی 3.5mm در درگاه های ویدئو پروژکتور در نظر گرفته می شود که می توان با استفاده از آن، پروژکتور را به بلندگوهای خارجی متصل کرد.

RS-232

پورت RS-232

با اتصال RS-232 می توان سیگنال های کنترلی را از کامپیوتر به ویدئو پروژکتور ارسال کرد.

شبکه

پورت شبکه ویدئو پروژتور

این ورودی را می توان از طریق کابل UTP به کامپیوتر متصل کرد و با استفاده از آن سیگنال های کنترلی به پروژکتور ارسال خواهد شد. گاهی اوقات پروژکتور صدا را نیز از طریق این ورودی دریافت می کند، اما بهتر است برای کیفیت بالاتر از درگاه های HDMI یا VGA استفاده کنید.

کابل برق 12 ولت و usb پروژکتور

درگاه 12 ولت 

درگاه 12 ولت 

درگاه 12 ولت برای پرده نمایش هایی با همین اتصال مناسب است. به لطف این اتصال به محض روشن و خاموش کردن ویدئو پروژکتور پرده نمایش سیگنالی را دریافت می کند و سپس به صورت خودکار بالا یا پایین می رود.

USB

اتصال USB به پروژکتور

یک رابط USB می تواند کاربرد های مختلفی داشته باشد. بسیاری از پروژکتور ها می توانند فایل های ذخیره شده را از فلش های USB یا هارد های اکسترنال که از این درگاه استفاده می کنند، دریافت کرده و آنها را به نمایش بگذارند. در موارد دیگر این اتصال می تواند به تلفن هوشمند یا آداپتور های WIFI برق برساند و اتصال آنها با ویدئو پروژکتور را برقرار کند.

جمع بندی

در اینجا معرفی درگاه های ویدئو پروژکتور را انجام دادیم. در نظر داشته باشید که ممکن است پورت های ویدئو پروژکتور دیگری نیز وجود داشته باشند، اما مهمترین درگاه های ورودی و خروجی پروژکتور همین مواردی هستند که در این مطلب مورد بررسی قرار گرفتند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *